Customer service medewerker

Door zijn mobiele oplossingen, verbetert Freebility dagelijks het leven van mobiele werknemers en die van hun collega’s in de back office. De Freebility oplossingen zijn future-proof, no-nonsense , resultaatgericht en efficiënt. Freebility zet in op geolocalisatie, mobiele oplossingen, track & trace en optimale planning van de mobiele workforce.

Freebility zal er steeds voor zorgen dat het werk van de mobiele teams sneller, efficiënter en accurater gebeurt met de best mogelijke software en hardware oplossingen. Onze klanten bevinden zich onder andere in de sector van transport & logistiek, service & maintenance, bouw, utilities, overheden en de gezondsheidsector.

Freebility zoekt gepassioneerde en gedreven mensen die in staat zijn om de brug te maken tussen de behoeftes van een klant en een IT oplossing. Om ons team een extra boost te geven, zoeken we een customer service medewerker die hierin het verschil maakt. Iets voor jou?

Zo ziet jouw rol eruit:

Als onze nieuwe collega zal je in eerste lijn in contact staan met onze klanten bij al hun dringende en niet dringende vragen. Je vindt het met andere woorden fijn om mensen te woord te staan en oplossingen te zoeken voor hun problemen. Zaken die te technisch van aard zijn, zal je opnemen met de product owner om samen tot een oplossing te komen voor onze klant.

Hoe we je taken en verantwoordelijkheden zien:

 • De klant staat voor jou centraal en hij is snel overtuigd door jouw professionalisme. Het is voor jou geen probleem om klanten te woord te staan in het Nederlands of Engels. Frans is een pluspunt. Je communiceert graag met klanten om uitgesproken en onuitgesproken behoeften te achterhalen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de support van onze producten en diensten nadat ze bij een klant zijn geïmplementeerd.
 • Je neemt ownership over de nazorg van onze projecten en coördineert waar nodig eventuele technische opvolging. Je bent hierbij klantgericht, empathisch, sterk communicatief en ondersteunend.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opstellen (in samenwerking met de product owner) van de support documentatie van onze oplossingen.
 • Continue verbetering, flexibiliteit en proactiviteit typeren jou. Je definieert best practices en je communiceert ze naar het team. Je zorgt ervoor dat onze service naar onze klanten steeds beter wordt.
 • Technische affiniteit is een meerwaarde. Er wordt verwacht dat je eigenhandig eenvoudige technische procedures kan uitvoeren.

Daarom hebben we je nodig

Heel eenvoudig: je bent ons gezicht naar onze klanten. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom we je erbij willen:

 • Je deed een eerste ervaring op als customer service medewerker en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière!
 • Je hebt interesse in IT-tools en oplossingen binnen verschillende sectoren en bedrijven.
 • Je beschikt over een sterk inzicht in de relatie tussen IT-systemen en business. Verbanden leggen? Geen probleem voor jou!
 • Klantgericht denken in combinatie met sterke communicatieve skills is voor ons een ideale combinatie. Je kan ook opportuniteiten detecteren bij klanten en dit samen met de collega’s aanpakken om een voorstel te definiëren.
 • Je begrijpt wanneer je problemen zelf kan oplossen en wanneer je jouw technische collega’s moet inschakelen. De opvolging en organisatie van de verdere technische afhandeling van support tickets is een plus.
 • Je bezit over een gezonde dosis overtuigingskracht, gedrevenheid en resultaatgerichtheid.
 • Je bent een sterke communicator in Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een plus.
 • Jouw evolutie bij ons is ook in jouw handen. We willen dat de talenten van iedereen optimaal ingezet kan worden. Er zijn dus verschillende paden dat je kan volgen: bijvoorbeeld een team opbouwen en aansturen of je kennis verdiepen over enkele van onze producten en de specialist ervan worden voor onze klanten.

Dit krijg je van ons

 • Jij krijgt de unieke kans dag in dag uit om het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten in nazorg.
 • Ons bedrijf groeit en dat willen we met jou verderzetten. Je komt terecht in een flexibele en ondernemende cultuur, een dynamisch team waar creativiteit en nieuwe “state of the art” technologieën hoog in het vaandel worden gedragen.
 • Uitdagingen genoeg, maar ook de nodige portie ‘fun’ op het werk, teambuilding activiteiten, een afterwork drink of etentje, een familiedag enz.
 • Je werkt aan een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, een verzekeringspakket, extra verlofdagen enz.
 • Waar je ons terugvindt? Wel, ons hoofdkantoor is gelegen in Edegem, maar we zetten volledig in ophet hybride werken. Freebility maakt deel uit van de groep Geo Square, gespecialiseerd in Geo en locatie toepassingen.

Ben jij de customer service medewerker die we zoeken?

Stuur je cv met korte motivatie naar: HR@geosquare.eu

Gitte en Kristel navigeren je verder naar de juiste bestemming!

Meer informatie vind je op onze website: www.freebility.be

Contact us

A question?
Contact us here!

I agree with the privacy policy