Business Developer met een neus voor opportuniteiten

Om onze business een verdere boost te geven, zijn we op zoek naar een nieuwe collega met bakken commercieel talent.

Heb jij zin om te scoren bij een dynamische scale-up in de technologische sector? Klinkt sales jou als muziek in de oren? Is opportunity detection een uit de hand gelopen hobby? Dan moeten we dringend eens praten.

Als business developer bij Freebility doe je zowel aan prospectie als up- en cross selling bij bestaande klanten. Je bent een solution seller, verantwoordelijk voor de verkoop van onze solutions & services. Jij werkt onze volgende salesstrategieën uit en vertaalt ze naar initiatieven die de verkoopdoelstellingen helpen halen en de jaarlijkse groei stimuleren. Samen met de business analist werk je offerings uit. Je analyseert en identificeert de klantbehoeften, vergaart inzicht in hun businessprocessen en presenteert de passende oplossing. Je voert onderhandelingen met CEO’s en de operationele directie. Finaal zorg jij ervoor dat de juiste deals gesloten worden.

Herken jij je in dit profiel?

 • Solution selling in een high-technology markt, dát is wat jij wilt doen.
 • De dagelijkse uitdagingen van service- & maintenance bedrijven interesseren je enorm.
 • Je bent bedreven in het detecteren van nieuwe marksegmenten.
 • Je rondde een hogere opleiding af.
 • Je hebt 5 à 10 jaar business development ervaring bij kleine tot middelgrote bedrijven.
 • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans en het Engels.
 • Je neemt spontaan initiatief en werkt graag zelfstandig, van a tot z. Tegelijkertijd functioneer je prima in een team.
 • Netwerken is je tweede natuur. Je bent vlot in de omgang en krijgt energie van contact met klanten. Je gaat tot het uiterste om jouw klanten en prospecten de best mogelijke service te bieden.
 • Je bent open, nieuwsgierig en enthousiast. Je houdt ervan onbekende terreinen te exploreren en deinst niet terug voor verantwoordelijkheid.
 • Je bent ambitieus, overtuigend en gefocust op resultaat. Ja, jij scoort graag (en dat vinden wij perfect).

Over Freebility

De missie van Freebility is om servicebedrijven te ondersteunen met aangepaste technologische oplossingen en zo hun businessprocessen te automatiseren en efficiënter te maken. Onze oplossingen zijn op maat en focussen op efficiënter werken en het leveren van een betere service. We hebben een diepgaande expertise in het ontwikkelen van mobiele en webapplicaties. Daarnaast zetten we met brede kennis van zaken optimalisatie-algoritmes in voor routes en planning en zijn we experten in het effectief gebruik van locatiegegevens. Ook marktspecifieke user experience en user interfaces hebben voor ons weinig geheimen. We zorgen voor een naadloze integratie van onze op maat ontwikkelde bouwblokken in de bestaande IT-systemen van de klant.

Ben jij de enthousiaste, resultaatgedreven business developer die we zoeken? Lees meer over jouw toekomstige werkplek: www.freebility.be.

Wat hebben wij jou te bieden?

 1. Een vast contract van onbepaalde duur.
 2. Een aantrekkelijk, marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen met tankkaart, een hospitalisatieverzekering, een pensioenspaarplan, een maaltijdvergoeding.
 3. Een grote familie. Freebility maakt deel uit van the Geo Square companies.
 4. Freebility is een ambitieuze scale-up met 25 personen, een dynamische omgeving waar ondernemerschap erg gewaardeerd wordt. Je komt terecht in een flexibele cultuur, in een dynamisch team met fijne collega’s waar creativiteit heerst en nieuwe, state of the art technologieën alle aandacht krijgen.
 5. Je krijgt de unieke kans om mee te bouwen aan de verdere groei van ons bedrijf. Tegelijk hebben wij oog voor jouw passies en talenten en helpen we je om je loopbaan een extra push te geven.

Uitdagingen genoeg, maar ook de nodige portie fun. Zowel op het werk, als tijdens teambuildingactiviteiten, een afterwork drink, een familiedag, een etentje.

Interesse?

Dat is goed nieuws.

Stuur je cv met korte motivatie naar: HR@geosquare.eu

Gitte en Kristel navigeren je verder naar de juiste bestemming!

Tot binnenkort!

Contact us

A question?
Contact us here!

I agree with the privacy policy